Moikka,

Kiva kun pistäydyit! Olen Karin, pienen mainostoimistoni valokuvaaja ja visuaalinen suunnittelija. Tehostan yritysten sanomaa visuaalisin keinoin ja tallennan tunteita herättäviä muistoja tärkeistä hetkistä.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaan!

Huomioithan

Olen lomalla 21.6.-4.8.2024. Palataan elokuussa!

Yrityksille

Henkilöstön valokuvaus

Henkilöstön valokuvaus ja tiimikuvat

Eikö olekin kiva tietää minkä näköisen tyypin kanssa sitä asioi?

Suosittelen ehdottomasti kuvauttamaan kaikenkokoisten organisaatioiden henkilöstön ammattikuvaajan toimesta, jotta yrityksestä saa asiallisen mutta inhimillisen kuvan. Pienen studion pystyttäminen onnistuu teidän tiloissanne, toimistollani Lohjalla tai luonnonvalossa valitsemassanne miljöössä.

Tiesitkö, että tiimikuvan saa koostettua vaikkei kaikki jäsenet olekaan paikalla samaan aikaan?

»Karin saa perunankin näyttämään ja tuntemaan itsensä ysärin malemodeliksi.»
Miika Lehtinen

Liiketilojen valokuvaus

Liike- ja toimitilojen valokuvaus

Näytä asiakkaalle millaisiin tiloihin hän on tulossa viihtymään. Markkinoi vuokralle tarjottavaa liiketilaa sen arvoisin valokuvin. Kuvataan ennen ja jälkeen -kuvat rakennusprojektinne edetessä. Tarvittaessa otetaan yhdellä kertaa kuvat sekä tiimistänne että liiketilasta!

»Meillä oli superhauska kuvauspäivä, jonka aikana sain oikeastaan vain istua, juoda kuohuviiniä ja ihailla kun ammattilainen hoiti hommat itsenäisesti, loistavalla asenteella, kekseliäillä ideoilla ja upeilla visualistisilla taidoilla. Kiva päivä meni ihan liian nopeasti, mutta onneksi yhtä nopeasti tulivat myös valmiit kuvat jotka olivat yli odotusten! Iso kiitos vielä kerran! Täyden palvelun paikka.»
Laura Routa, Suomen Silmäproteesiklinikka

Tuotteen ja palvelun valokuvaus

Tuotteen ja palvelun valokuvaus

Geneeristen kuvapankkikuvien sijaan uskon yrityksen omaleimaisuutta kuvaavien kuvien käyttöön, varsinkin palvelualoilla. Lähden mielelläni kuvaamaan työpäiväsi kulkua paikan päälle. Mitä enemmän seikkailua, sen parempi!

Kasvavaan tuotevalikoimaan verkkokaupassanne tarjoan ratkaisuksi esimerkiksi kuukausisopimusta tuote- tai fiiliskuviin. Kerro tarpeesi niin keksitään ratkaisu!

»Karin on toteuttanut meille grafiikoita koulutuskäyttöön ja markkinointikuvaukset liikkuvalla veneellä. Olemme hyvin tyytyväisiä tuloksiin, laatu on erinomaista! Jatkamme yhteistyötä myös tulevaisuudessa.»
Markus Relander, Rad Sails purjehduskoulu

Logosuunnittelu ja kuvitus

Logosuunnittelu ja kuvitus

Mieleenpainuva, tyylikäs ja yrityksen toimintaa kuvaava logo syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tyylini on yksinkertainen ja selkeä. Pidän oivaltavista geometrisistä muodoista ja varsinkin eläinaiheisten logojen suunnittelusta. Tykkään sujauttaa logoon ja kuvituksiin hieman huumoria, mikäli se sopii yhteen asiakkaan näkemyksen kanssa.

»Ulvision Design tuli vastaan paikallista osaajaa etsiessä. Se oli meidän onni, että törmäsimme Kariniin. Alan rautainen ammattilainen, sujuvaa ja idearikasta yhteistyötä.»
Anni Kallioperä, Niittymuna Oy

Ulkoasun suunnittelu

Ulkoasun ja yritysilmeen suunnittelu

Hyvin toteutettuna fontit, värit, muodot ja infografiikat tehostavat yrityksen viestintää ja houkuttelee oikeaa kohderyhmää perehtymään markkinoinnin sanomaan tarkemmin. Toteutan useimmat visuaaliset ratkaisut, kuten esitteen ulkoasun suunnittelun tai asiakaslehden taiton yritystänne edustavaan tyyliin. Yhdessä luottovelhoni Mireten kanssa toteutamme myös tyylikkäät ja toimivat nettisivut.

»Olen teetättänyt Karinilla kauneushoitolani markkinointiin liittyvät materiaalit siitä asti, kun aloin yrittäjäksi 2013. Perustaessani uuden kauneussivuston Karin suunnitteli ihanan logon, kauniit esitteet ja sivujen ulkoasun sekä pidimme hauskan ja rennon kuvauspäivän tiimimme kanssa. Karin auttaa aina kun keksin uuden idean!»
Laura Henriksson, Kauneushoitola Olohuone ja Beauty Platform Finland

Asiakkainani mm.

Sinulle

Hääkuvaus

Hää- ja juhlavalokuvaus

Vaikka teenkin pääasiallisesti yrityskuvauksia, niin häiden ja juhlien valokuvaus on ihanaa vaihtelua ja nautin juhlahumusta paljon. 

Juhlassa ihmisten välinen iloinen kanssakäyminen, intiimiys ja illan tapahtumien odotus näkyy vieraiden kasvoilla. Kaikkein eniten pidän hääparin potrettien kuvaamisesta hetkeä ennen kuin vieraat saapuvat todistamaan vihkimistä, tai kun kesken juhlan esiintyy mahdollisuus kuvata heidät luonnon juuri sillä hetkellä mahdollistamassa upeassa miljöössä. Potrettikuvausten aikana hääpari pääsee hetkeksi hengähtämään ja rentoutumaan toistensa syleilyssä, kun minä kuvaajana kerron mitä seuraavaksi tehdään. On ilo päästä ikuistamaan nämä hetket valokuvien muodossa.

Kuvaan mielelläni rentoja häitä elokuun ja toukokuun välisellä ajalla. 

»Härliga bröllopsbilder vi fick
Karin lyckades fånga varje ögonblick!
Brudpar, bröllopstårta och häst,
helt säkert nästan varje gäst!
Vi kan definitivt rekommendera
att be Karin till bröllopet och fotografera!»
Nicole Aladin med make

Hinnasto

Potrettikuvaus
alk. 185,–

kuvaus 30 min studiossa tai miljöössä

10–15 koevedosta joista valita

kolme (3) valmiiksi käsiteltyä kuvaa korkealaatuisena sekä someen sopivana

lisäkuvat 30,– kpl

Kiva lahja esimerkiksi valmistuvalle!

Potretit ja vihkiminen
alk. 490,–

suunnittelupalaveri

potrettikuvaus noin 1 t

vihkimisen dokumentaarinen kuvaus

optio ryhmäkuviin

kolme (3) kuvaa somekäyttöön 24 tunnin sisään kuvauksista

50+ kevyesti käsiteltyä kuvaa

Hääpäivän stalkkaaja
alk. 1490,–

suunnittelupalaveri

potrettikuvaus noin 1 t

aamupäivän valmistelujen, vihkimisen ja hääjuhlan dokumentaarinen kuvaus (noin 10 t)

optio ryhmäkuviin

kolme (3) kuvaa somekäyttöön 24 tunnin sisään kuvauksista

150+ kevyesti käsiteltyä kuvaa

Kuvat tulevat nähtäville salasanasuojattuun nettigalleriaan, jonka linkin voi halutessaan jakaa esimerkiksi häävieraille. Nettigallerian kuvat sopivat laadullisesti nettikäyttöön ja ns. kymppikuvan kokoisena tulostettavaksi. Potrettikuvista viimeistelen 1–3 kpl toiveenne mukaan korkealaatuisiksi digitiedostoiksi, joista voitte teetättää haluamanne kuvatuotteet.

Hinnat sisältää alv 24%.

Koirien ja hevosten valokuvaus

Koirien ja hevosten valokuvaus

Vaihteluksi yrityskuvauksille rakastan kuvata lemmikkejä, erityisesti koiria ja hevosia. Harrastan itse ratsastusta ja tulen eläinten rapsuttelusta ja koirien hassuudesta aina iloiseksi. Voisin vaikka vannoa, että eläinkuvaukset aiheuttavat kasvoihini aina uusia naururyppyjä!

»En kestä kun meidän kuvat on niin ihania ja hienoja!»
Silja Vuori ja Bastian

Hinnasto

Eläimen muotokuvaus
alk. 185,–

kuvaus 30 min studiossa (lemmikit) tai miljöössä (hevoset ja lemmikit)

10–15 kevyesti käsiteltyä kuvaa (sopii esim. somekäyttöön)

joista halutessa 1-3 valitsemaasi kuvatiedostoa korkealaatuisena

lisäkuvat korkealaatuisena 30,– kpl

Kiva lahja itselle tai ystävälle!

Kerro lemmikistäsi

Kaverikuvauspäivä
alk. 65,–

Kerää kaveriporukka tallilla tai koirakavereiden kesken. Otetaan jokaisesta yksilökuvat tai vaikka karvaiset kaverikuvat. Useamman eläimen kuvaus samalla kertaa on kustannustehokas tapa saada eläinystävästäsi laadukkaat valokuvat!

Kerro jengistänne

Lemmikkien joulukorttikuvaus
39,–

Perinteeksi muodostunut studiokuvaus Lohjan Pieneläinklinikan Evidensian tiloissa. Noin kymmenestä kuvasta voit valita kaksi (2) mieleistä kuvaa. Lisäkuvat 15,–/ kpl. Kuvauksiin pääsee ilmoittautumaan marraskuussa Lohjan Pieneläinklinikan sivuilta.

Ajanvaraukseen

Kuvat tulevat nähtäville salasanasuojattuun nettigalleriaan. Viimeistelen valitsemanne kuvat korkealaatuisiksi digitiedostoiksi, joista voitte teetättää haluamanne kuvatuotteet.

Hinnat sisältää alv 24%.

»Karin saa perunankin näyttämään ja tuntemaan itsensä ysärin malemodeliksi.»
Miika Lehtinen

OTA YHTEYTTÄ – också på svenska!

Valokuvaustoimintani sijoittuu Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueelle. Visuaalinen suunnittelu sen sijaan ei ole paikkasidonnaista, joten asiakkaani sijaitsevat ympäri Suomea. Tutustuminen ideaasi tai tarpeisiisi onnistuu luonnollisesti puhelimen tai sähköpostin välityksellä, mutta tapaan myös mielelläni kahvi- tai teekupposen äärellä – kannettavan tietokoneen ansiosta toimisto on aina mukanani.

Karin Ulvio
Visuaalinen suunnittelija, valokuvaaja

+358 50 374 0577 (pistä viestiä jos en vastaa)
karin@ulvisiondesign.fi